ЗА ЧИМ ЧЕЗНЕМ

Свако од нас на овом свету има нешто чему тежи, за чим жуди и о чему сања. Ја чезнем да постанем најбољи каратиста на планети, да представљам нашу репрезентацију на олимпијадама и светским такмичењима, браним боје наше заставе и пред целим светом певам нашу химну.

Од своје седме године тренирам карате. Сећам се како сам као мали са страхом одлазио на борилиште, а сад са толиком жељом да докажем ко сам. Волим да гледам разне видее на интернету и уочавам интересантне покрете које испробавам код куће. Тренинге имам три пута недељно, али ја волим да тренирам сваког дана. Када су турнири, чезнем за тиме да уђем на борилиште и урадим нешто импресивно. Волим да постижем високе резултате. Код куће имам око четрдесет медаља и пехар за најуспешнијег такмичара. Увек крећем малим корацима по велике снове. Тако увек успем и мислим да је то кључ успеха. Такође, чезнем за тиме да ме моја родбина и пријатељи гледају на телевизији и да свима говоре како сам ја њихов рођак или пријатељ. Оно за чиме највише чезнем је да се моја сестра, мама и тата поносе мноме, и да се на кају што су ми допустили да карате ставим на прво место. Они ме покрећу напред и дају ми снагу да гурам даље. У животу је тешко, али снови се остварују само ако имамо довољно храбрости да их следимо.

Знам да нисам једино дете на овом свету које жели да постане познат и успешан спортиста, да је пут до славе дугачак и да ће само они најхрабрији успети да се попну на врх те спортске пирамиде. Моја жудња и снови су велики да би стали у овај мој мали живот, али снови се ипак остварују онима који верују у њих. Вредно ћу тренирати и развијати свој таленат и никада нећу престати да се надам да ће једног дана моје име ући у историју спорта.

 

Алекса Старчевић, V разред

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz