Успеси наших старих ученика

Са Пресеке до Америке

Сећам се првог уласка у школу, колико сам био импресиониран величином централног ходника и степеништа – толико велики унутрашњи простор у тада својих 7 година живота никада нисам био видео. Сећам се драге ми учитељице Станије Стојановић, серије књига о Тарзану из школске библиотеке, друџењу током пешачења до и од школе, стазом кроз тада релативно запуштену Марићевића Јаругу и брања зрелих мушмула.

Кликните овде да бисте видели рад.

Slika_DM

Дејан Милошевић је рођен 29. 04. 1991. године у Аранђеловцу. Основну школу „Први српски устанакˮ у Орашцу завршио је 2006. године, а након тога и Техничку школу „Милета Николићˮ у Аранђеловцу. Током основног и средњег образовања постигао је запажене резултате на државном нивоу на такмичењима из природних и друштвених наука.

Кликните овде да бисте видели рад.


Марија Рајичић је рођена 03. фебруара 1985. године у Аранђеловцу. Носилац је Вукове дипломе Основне школе „Први српски устанак“ у Орашцу. Средњу медицинску школу „Београд“ је завршила у Београду. Основне студије на Биолошком факултету Универзитета у Београду, смер молекуларна биологија и физиологија, завршила је 2012. године. Исте године је уписала докторске студије на модулу Генетика Биолошког факултета, Универзитета у Београду.
Кликните овде да бисте видели рад.

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz