Литерарни радови

Незабораван доживљај

Сваке године у октобру обележавамо Дечију и Спортску недељу. Долазе нам спортисти у госте, одржавамо јесењи крос, излет, све у свему највише времена проводимо у природи и на спортским теренима. Ове године у госте нам је дошао Ратко Николић!

Он је наш чувени рукометаш. На почетку своје каријере тренирао је за РК,,Шамот“. Својим трудом и успехом стигао је до ,,Црвене Звезде“. Пошто су и странци видели његов таленат, играо је и за Шпанију. Веома је успешан . Заједно са другарима, рукометашима освојио је бронзану медаљу за Србију. Данас је директор репрезентације Србије.

Висок је и леп човек. Красе га браон коса и очи. Прво што сам приметила код њега је да је веома стрпљив и нежан према сваком детету. Слушала сам пажљиво сваку његову реч . Објашњавао нам је како да држимо лопту, прелазимо полигон, …Полигон је био дуг и састојао се од разних препрека. Лопте, чуњеви, мердевине…Најтеже ми је било са чуњевима. Ратко  нам је причао како препреку лако да пређемо. Видела сам да му је стало до наше игре и да нам буде забавно!

Са нама је и он био срећан!Задовољство ми је било дружити се са Ратком Николић. Он је диван човек! Доживела сам нешто незаборавно!

 Анастасија Васиљевић
 4.разред

Незабораван доживљај

Дечија и Спортска недеља су једне од најзабавнијих  дешавања у нашој школи. Последњег дана ове године, дошао је код нас у школу, наш најпознатији рукометаш Ратко Николић

Он је пример сваког спортисте. Висок, мишићав човек. Сваки дан одваја време за теретану и игре на терену. Његов највећи успех је освојена бронзана медаља на Светском првенству 1999. године. Причао нам је о својим успесима и упорности. Схватио сам да је веома упоран и да никада не одустаје од праве игре. Схватио сам да му је битна била свака одиграна утакмица.

Био сам веома срећан! Он је са својим другарима, рукометашима нама показивао како да пређемо полигоне. Бацали смо лопту у гол. Обилазили око чуњева. Неколико пута сам чуњ и оборио. Смејали смо се! На крају дружења сви смо се заједно фотографисали.

Волео бих да будем успешан рукометаш као Ратко!Његов живот је пун успеха и среће!

Лука Михаиловић
4.разред

Незабораван доживљај

Познати рукометаш Ратко Николић, посетио је нашу школу. Играч ,,Шамота“, ,,Црвене Звезде“, Шпаније. Сада директор репрезентације Србије.Веома успешан човек!

Спортски грађен, снажан, згодан човек. Учио нас је како да играмо рукомет. Сваки његов савет ми је добродошао, пошто је то био мој први сусрет са овом игром. Сви смо били јако срећни и узбуђени. Са нама је на терену био човек, који је освојио бронзану медаљу за Србију.

Шалио се са нама. Бодрио нас да пређемо постављене препреке.

Било је незаборавно. Упознао сам познатог спортисту, не само код нас , него и у свету. Волео бих, да када порастем будем као он, Ратко Николић!

Вукашин Анић
4.разред

Анић Софија III-1
ЈЕСЕН У МОМ СЕЛУ

Кликните овде да бисте видели рад.

Јелена Јоксимовић III-1
ЈЕСЕН У МОМ СЕЛУ

Кликните овде да бисте видели рад.

Марина Даговић III-1
ЈЕСЕН 

Кликните овде да бисте видели рад.

Тамара Радојевић IV2
БАКИНА КУЋА

 

Кликните овде да бисте видели рад.

Тамара Пејовић I1
МОЈ ЉУБИМАЦ

 

Кликните овде да бисте видели рад.

Тамара Насковић I1
СЛАТКО САМ СЕ НАСМЕЈАЛА

 

Кликните овде да бисте видели рад.

Теодора Матијевић II 2
ПЕСМА ЗА МОЈУ МАМУ

 

Кликните овде да бисте видели рад.

Радови ученика који су
учествовали на такмичењима

Бојана Јанић IV 1
ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У БЕОГРАДУ

 

Кликните овде да бисте видели рад.

Невена Лазаревић IV 1
ПРВО МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ У СВИРАЊУ ВИОЛИНЕ

 

Кликните овде да бисте видели рад.

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz