Ученички парламент

Дечија недеља

Поводом Дечије недеље, под мотом “Слушаје мама и тата, желим сестру ил’ брата” општина Аранђеовац у сардњи са Народним музејем у Аранђеловцу, Спортским савезом и Здравственим центром организовала је многобројне активности за све ученике општине Аранђеловац.

У понедељак 7. октобра чланови Ученичког парламента наше школе: Кристина Пејовић, Милица Мрљеш, Анђела Пејовић и Кристина Јокић присуствовале су предавању др. Зорице Томашевић, гинеколога Аранђеловачког Зрдравственог центра, на тему “Очување репродуктивног здравља младих у функцији здраве породице” у Дому омладине у Аранђеловцу. Предавању су присуствовали сви чланови Ученичког парламента из свих аранђеловачких школа. Предавање је почело у 12.00 часова а завршило се у 14.00. Теме “Полни односи” и “Развијање девојчица и дечака у пубертету” оставило је најачи утисак и изазвало дискусију у којој су учествовали сви ученици.

У уторак 8. октобра ученици седмог и осмог разреда наше школе, посетили су Рисовачку пећину, Народни музеј у Аранђеловцу, са представником Управљача парка прошетали су парком, а затим посетили Спортски центар.

Ученички парламент

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz