Горан Минић, директор Установе Студентски центар „Београд”

Рођен 28. 5. 1982. у Аранђеловцу. Основну школу „Први српски устанак” у Орашцу завршио 1997. године као носилац Вукове дипломе. Средњу електротехничку школу завршио у Аранђеловцу такође с просеком 5,00. Дипломирао 2009. године на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду, Одсек за ПТТ саобраћај, Смер – телекомуникациони саобраћај. Током студија био активан у студентском организовању (Савез студената Саобраћајног факултета, Студент продекан Саобраћајног факултета, Савет Универзитета у Београду, Председник Савеза студената Београда). 

Члан Радне групе за израду Закона о ученичком и студентском стандарду 2007. године.

Добитник бројних награда, плакета, захвалница за изузетан допринос развоју студентског организовања на Универзитету у Београду, као и за значајан допринос квалитету образовања студената и подршци у унапређењу студентског организовања на Универзитетима у Србији.

Волонтирао на разним манифестацијама у Београду: EYOF (Европски фестивал младих) 2007, Европско првенство у кајаку и кануу 2007, EUROSONG 2008, 25. Универзијада 2009. године. Редовно учествовао у акцијама добровољних давалаца крви Завода за трансфузију крви.

По завршетку студија наставио да активно учествује у побољшању студентског стандарда (Управни одбор Установе Студентско одмаралиште Београд, Савет Електротехничког факултета Универзитета у Београду, Управни одбор Установе Студентски центар „Београд”).

Од марта 2010. до маја 2017. године био запослен у Телекому Србија, прво као менаџер продаје, затим као Шеф Службе за продају малим и средњим предузећима – најпре за београдску регију, а касније и за цео Сектор. У оквиру компаније вишеструко награђиван на свим позицијама.

Поседује велики број сертификата, активно говори енглески језик, користи MS Office. До 2000. године се активно бавио спортом (фудбал и одбојка).

Од маја 2017. године обавља функцију директора Установе Студентски центар „Београд”, чија је основна делатност – смештај и исхрана студената. У оквиру Установе постоји 14 студентских домова у којима је смештено око 10.500 студената, као и 14 студентских ресторана у којима се дневно произведе и подели око 20.000 оброка. Поред основне делатности, Установа се бави пружањем услужних комерцијалних делатности за студенте и грађане, као и организовањем туристичке рецепције и међународне размене студената. 

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz