Дечја недеља-активности-Копљари 2022/23

Понедељак: Дечја права и обавезе

У склопу Дечје недеље, планирана активност за понедељак, 2.10. 2022. био је разговор о дечјим правима и обавеза. Заједно са својим учитељима, ученици су у шетњи кроз своје село разговарали о дечјим правима али о обавезама које та права прате.

Уторак: Израда маски

На часу ликовне културе ученици су у уторак, 3.10. 2022. креирали маске потребне за извођење представе, планиране за четвртак а све то посвећено светском дану животиња.

Среда: Трка за срећније детињство

Традиција је настављена и ове године. Дугогодишња сарадња наше школе са „Црвеним крстом“ из Аранђеловца донела је нову трку за срећније детињство. Ученици су се поделили на дечаке и девојчице и такмичили се у те две категорије.

Четвртак: Маскембал и извођење представе

Дана 6.10.2022. године ученици су захваљујући претходно израђеним маскама на часовима ликовне културе извели две представе о животињама и тако дали допринос обележавању светског дана животиња. Уједно, те маске су нам омогућиле и маскембал који је касније уследио.

Петак: Дружење са децом из Орашца и игре некада и сад

Дана 7.10. ученици наше школе из Копљара су посетили своје другаре из Орашца где су имали прилику да се забаве уз играње игара које су некада биле заступљене а све то захваљујући ученицима средњих школа Аранђеловца који су били инструктори нашим ђацима.

yuupa https://www.fapjunk.com wannajizz